Inspirasjon

Et parkettgulv er så mye mer enn bare noe å gå på. Gulvet danner, sammen med vegger og tak, rommets grunnfølelse. Når du legger opp planen for hvordan du vil designe hjemmet ditt, bør du kanskje først av alt tenke på gulvet. Gulvet er selve grunnstenen - vegger og tak kan du male om ved behov.

Parkettgulvets utseende, dvs. farge, overflate, mønster og hardhet kan variere stort mellom de forskjellige tresortene. Naturen er en fantastisk skaper av mangfold, og ettersom forskjellige trematerialer har forskjellig farge, karakter og mønstre vil du i parkettens verden finne noe som passer dine individuelle krav.

SAGA Parkett er veldig stolt av å levere gulv til Tid for hjem. Tid for hjem er tilbake på TV skjermen med nye episoder og i gårsdagens episode valgte de å legge det kjempe fine gulvet SAGA Exclusive Cotton!

Paret hylte av begeistring da de fikk se hva «Tid for hjem» hadde gjort med kjøkkenet.

Det er blitt akkurat slik vi ville ha det sier Therese som fikk stuen sin totalforvandlet. Friskt uten at det er crazy, noe som skiller seg ut samtidig som det er klassisk og rolig.

Smartpanel er offisiell leverandør til Sinnasnekker’n!
Ny sesong av programmet er i gang, og sendes hver torsdag kl 20.30 på TV Norge.

Tid For Hjem har hjulpet en familie på fire å få orden på stue og spisestue. På gulvet ligger vakre SAGA Natural Bliss.

Lene og Svein Helge bor i Drammen, i hans gamle barndomshjem. De har aldri fullført noen av oppussingsprosjektene de har startet på i huset, og nå begynner ting å forfalle.

En stor bolig med stor hage og idyllisk beliggenhet ble et mareritt. Nå har familien fått en ny hall med SAGA Parkett på gulvet.

Et stort herskapshus krever et vakkert gulv. Det har denne heldige Sinnansekker'n familien fått.

Fire studenter ønsker seg en ny planløsning. Dette får de og på gulvet ligger vakre SAGA Exclusive Platinum.

Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. Se det flotte resultatet!

Pages